Startsida / Inlägg

Kan det vara så här annorlunda?

av Amanda Schulman

Jag har varit dålig här på bloggen på grund av två hektiska, men roliga dagar. Vi har spelat in två underbara program och är nu färdiga för veckan. Och det är inte klokt vad jag är gravid. Som om jag vore högravid. Jag stönar och stånkar och kan inte gå upp för trappor och jag fattar ingenting. Så här var inte min förra graviditet.

Jag har också mage! I elfte veckan! Snälla omföderskor, kan ni säga mig om andra graviditeten var annorlunda? Jag mådde inte illa förra gången, drack kaffe, gick på fest då och då och var inte tvungen att sätta mig ned när jag stått för länge i vecka elva. Berätta för mig om samma hänt er och vad jag mer har att vänta!

Nu ska vi har fredagsmys och äta fondue och titta på Lets Dance!

 • Tjänstgörande redaktörer: Lina Thorén, Joakim Ottosson och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB