Startsida / Inlägg

Varma mackor!

av Amanda Schulman

Det är konstigt, men det är som att man blir ett barn när man blir gravid. I alla fall när det gäller smaklökarna. Jag kan inte tänka på kaffe och andra vuxensmaker. Nej, jag vill ha oboy! Och idag kom jag att tänka på en rätt vi åt när jag var liten. Varma mackor! Det var precis lika gott som jag minns det.

 • Tjänstgörande redaktör: Jenny Åsell, Mikael Hedmark
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB