Startsida / Inlägg

24 timmar med min älskling

av Amanda Schulman

Nu sitter ni på jobbet eller så och dricker en kaffe och försöker starta igång dagen. Det tror ni att jag också gör, men det gör jag inte. Jag sitter i en taxi på väg till Arlanda för att åka en dygn till London. Alex överraska mig med denna lilla trip och jag är så lycklig för det. Löjligt lycklig faktiskt. Jag tror att detta kom väldigt lägligt efter inspelningar, illamående, förkylningar och lite för mycket soffliggande.

Jag kommer till och med att njuta av planet. Av Arlanda. Av frukosten. Av tidningar, god mat, hotellbadkar och helt nya vyer. Superdygn ska vi ha!

 • Tjänstgörande redaktörer: Lina Thorén, Lukas Jacobson och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB