Startsida / Inlägg

Två dygn

av Amanda Schulman

Nu ska jag försöka sammanfatta två dygn i text och bilder. Gårdagen börkade med ett möte på Baluba som vi jobbar med. Därefter ett möte och tidig lunch för att sedan åka till inspelning av Schulman show. Här är en bild som Hannah tog innan. Jag vet inte om ni ser Alex blick, men han är här mycket besviken på den tvångsfråga jag hade tänkt att ställa. Jag var tvungen att tänka om och kom på en ny.

 

Sedan åkte vi för att spela in veckans podcast. Semester blev ämnet.

 

Efter det var det dags för mig att åka till ett event som Pantene anordnade. Kommer ni ihåg hårvårdsmärket Pantene? Det kommer tillbaka nu och jag har ett samarbete med dem. Det har även Cecilia och Angelica. Här är jag tillsammans med Cecilia som även lärde mig att göra såhär med två bilder. Det finns hopp för mig! Just det, ni kan signa upp er här  så skickas det prover på produkterna till er.

 

Morgonen efter började med en härlig förmiddag med Aftonbladet . Jag, Hannah, mamma och Farmor talade på scen om livsstil i media och det hela var väldigt trevligt. Vi stressade därifrån till ett möte för att därifrån åka till dagisavslutning. Jag grät. Det var så fint. Efter det åkte jag hem för att förbereda ett annat stormöte.

 

Nu har alla gått och jag är ensam hemma utan mat. Det blir inte bättre av att jag torterar mig själv med att läsa Ebbas ljuvliga sommarkokbok.

Aja, lite havregrynsgröt kan jag alltid göra. Det var det hele.

 • Tjänstgörande redaktörer: Sandra Christensen, Alex Rodriguez och Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB