Startsida / Inlägg

Slut som artist

av Amanda Schulman

Jag är slut idag. Jag funkar så att jag kan köra på i två dagar och sedan kraschar jag. Och med bebis i magen så måste jag verkligen ta hand om själv. Man måste ta hand om bebisen lika mycket i magen som utanför, det får man inte glömma bort. Så nu ska jag ner och äta en mycket snäll pasta på Nero.

 • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB