Startsida / Inlägg

Det bästa av två världar

av Amanda Schulman

Efter att ha varit på Gotland i tre veckor så bestämde jag mig för att åka två dagar till Stockholm då Alex ändå skulle åka hit.

Gotland är den bästa platsen på jorden, men det är faktiskt så att vi lever ganska spartanskt där. Vi har en dusch, men strålen är nästan obefintlig och man vet aldrig om den ska vara varm eller kall. Och är den varm så handlar det om några minuter. Nu har det dessutom varit dåligt väder och jag har varit förkyld så jag tror aldrig jag har längtat så mycket efter ett bad.

Nu är vi hemma och jag har badat med kanske lite för mycket skum. Jag skrubbade hela kroppen och tvättade håret tre gånger. Efter badet smörjde jag in mig med alla mina finaste krämer och la masker överallt som det går att lägga en mask. Jag har borstat ut varenda tova och tagit på mig min härligaste morgonrock nytvättade med Laura Ashleys sköljmedel.

Jag känner mig som en million dollar baby. Jag kanske överdriver det här nu, men det här var det bästa som hänt mig på flera veckor.

Mitt badrum, vilken ljuvlig plats att bli ren på.

 • Tjänstgörande redaktörer: Mattias Kling, Daniel Nilsson och Hanna Lindström
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB