Startsida / Inlägg

Ett tillägg och ett bra tips

av Amanda Schulman

Jag förstod att det skulle ske en viss förvirring kring namnet. Det uttalas som om det vore svenskt. Tänk Frans och lägg till es. Och det är ett tjejnamn. Francis är för killar och Frances för tjejer. Det var det om det.

Det andra jag ville skriva är att jag fick ett sånt bra tips för ”kli i benen” här på bloggen som jag provade igår. Jag lade mig, eller bara benen egentligen i ett kallt bad innan jag skulle sova. Det liksom bedövade och hann inte börja klia innan jag somnat. Supertips! Tack till den som skrev och prova ni om ni lider av samma.

puss och godnatt

 • Tjänstgörande redaktör: Lina Thorén, Fred Balke, Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB