Startsida / Inlägg

Gravidpsykos

av Amanda Schulman

Jag vet inte riktigt vad som har hänt med mig, men jag tror att det har med graviditeten att göra. Jag kan egentligen dela upp det i två delar.

Det första är att jag rensar. Alltså, jag rensar ut allt. Jag har bestämt mig för att inget fult ska få vara i vårt hem. Det första jag gjorde var att slänga hela min och Alex underklädeslådor. ALLT slängde jag. Och köpte nytt.

Sedan gick jag på Charlies leksaker och nu är jag precis färdig med min garderob. Jag slängde typ allt som jag inte använt på länge och som jag inte gillar. Och varje gång jag gr in i sovrummet tar jag en klänning till och slänger i slänghögen. Jag har tidigare sparat allt som var dyrt av någon anledning. Men nu, nu har jag blivit så bra på detta att jag blir inspirerad av mig själv.

Det andra som har hänt mig är mindre sunt. Jag har blivit tokig i att inreda mitt hem. Jag bryr mig mer om kuddar till soffan än någonting annat. Jag tänker på gardiner och heltäckningsmattor och överkast precis nästan hela tiden.

Det här med att ”boa” som man ofta gör när man är gravid har helt enkelt gått överstyr.

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB