Startsida / Inlägg

Två bilder från min dag!

av Amanda Schulman

Jag har haft lite premiärnerver idag inför tidningssläppet. Och dessutom så har jag varit trött och haft en del förvärkar så nu ligger jag och tar igen mig i soffan.

Det var en konstig känsla att stå på Ica och se vår tidning. Men kul. Hoppas att ni gillar den. Jag talade med min farmor igår som ju är en legendarisk tidningsdrottning och hon sa att första numret av en tidning är ALDRIG bra. Den är bara till för en sak egentligen, att se alla fel så man kan göra nummer två dubbelt så bra. Det kändes bra att höra det. Men jag blir så överlycklig av alla er som skriver här och på twitter att ni köpt den och gillar den. Hurra för er!

Jag har ju världens finaste man också. Titta vad jag fick i premiärpresent! En vas som jag velat ha och den vackraste buketten!

 • Tjänstgörande redaktörer: Joakim Ottosson, Kristina Jeppsson och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB