Startsida / Inlägg

Vad har du ”i dig”?

av Amanda Schulman

På sista tiden talar jag om hur mycket jag har ”i mig”. Det började på ett möte för några veckor sedan då någon frågade hur länge till jag orkar jobba. Då svarade jag att jag hade ca tre veckor kvar i mig. Idag hände samma sak och då tänkte jag efter och svarade att jag hade ungefär ett till två möten per dag kvar i mig. Jag börjar nu vänja mig vid den här formen och tänker att man alltid kan använda sig av den.

Så fort man ska planer något eller boka in något annat så kan man alltid tänka på vad man har ”i sig” och därefter vara ärlig mot sig själv.

Var detta det mest flummiga blogginlägg jag någonsin skrivit?

Kan vara. Jag har nog inte så många skarpa inlägg kvar ”i mig”.

 • Tjänstgörande redaktör: Love Isakson Svensén, Jenny Åsell, Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB