Startsida / Inlägg

Ånej, nu börjar stressen igen

av Amanda Schulman

Jag var så glad igår när jag köpte årets första hyacinter, men så kom jag på det, nu börjar stressen.

Jag hatade att hoppa längdhopp i skolan för att jag bara tänkte på att det sista steget skulle blev lagom långt fram till avsatsen. För mig är det samma med hyacinterna. Hur ska jag göra för att de ska blomma och lukta gott precis till julafton. Nu blir det ju några byten tills dess, men det fönstret är så kort och det stressar mig. Och Amaryllisen vågar jag mig inte ens ge mig på. Dom ska man väl köpa typ nu för att de ska vara fina till julafton?

 • Tjänstgörande redaktörer: Sandra Christensen, Alex Rodriguez och Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB