Startsida / Inlägg

Måndag

av Amanda Schulman

Nyvaken, trött och mosig!

Å, herregud. Nu börjar en vecka av att jag ska lämna, hämta och lägga barnen helt själv varje dag. Alex är borta och jag tänker att det här är mitt boot-camp. Efter det här klarar jag vad som helst.

Jag känner att det var längesedan vi pratade om allt så jag tänkte ge en liten uppdatering.

Nätterna är lite bättre. Vi har bara provat ersättning två gånger som påfyllning på sista målet och jag skulle tippa att hon i alla fall sover en timme längre. Men framför allt så förskoker jag sova på eftermiddagen. Då klarar jag natten så mycket bättre.

Det var längesedan jag gav er en dagens kläder. Det beror på att jag mest har gravidjeansen på mig och det är väl inte så inspirerande för en icke-gravid, men jag ska bli bättre. På mig idag har jag i alla fall min fina tröja från softgoat. Älskar dom!

Det är ju så sjukt att höfterna är så breda efter en förlossning. Är det någon som vet när de går tillbaka igen?

Nu finns det också en massa nytt på bloppisen! Gå in HÄR och fynda!

puss på er så länge!

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB