Startsida / Inlägg

Finn ett fel

av Amanda Schulman

Ni kanske tycker att det här ser glamoröst ut. Jag som adventspysslar en söndag med min dotter iklädd högklackat och morgonrock. Det är det inte. För det ni ska veta är att jag har påsar under ögonen och bröstmjölk lite överallt. MEN, eftersom jag aldrig får använda mina nya skor(kan ses som ett felköp att köpa högklackat med en sån liten bebis, men de var så fina) så måste man välja andra typer av tillfällen än fest för att bära dom. Skulle tagit på mig läppstift också, det får bli ikväll när jag ska bada barnen. Kanske tar på mig lösfrallor också, vi får se.

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Love Isakson Svensén och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB