Startsida / Inlägg

Två saker jag älskar just nu!

av Amanda Schulman

Det gäller ju att hitta grejerna som gör ens vardag som småbarnsförälder enklare. Jag har ju en del erfarenhet sedan Charlie, men det är ju också skillnad med två. Jag tänkte tipsa om två saker idag. Kan inte ni tipsa vidare i kommentarerna? Jag älskar att läsa era tips och råd!

Det första är min tvillingvagn från Brio. Den är fantastisk! Jag blev först rädd och tänkte att den var för stor, men nu älskar jag den. Vi har en bit till dagis för att vi har flyttat sedan Charlie började så det här med tvillingvagn var ett måste för oss. Jag tycker också att det vore så elakt att säga till Charlie att inte hon inte skulle få åka vagn längre bara för att hon blivit storasyster. Men  vi får byta vagn till våren tänkte jag.

Men det som är bra med just den här vagnen är att bebiskorgen är lös vilket gör att jag kan lämna vagnen utanför affärer, caféer och dagis och bara bära in henne utan att ta upp henne och väcka henne.

Men jag har också märkt att det finns en del irritation där ute på gatorna vad det gäller tvillingvagnen och jag förstår alla. Vi tar plats. Jag ber om ursäkt i förväg om ni skulle stöta på oss!

Den andra grejen är Stokkes day bed och bouncer. Den är lätt att dra runt i hela lägenheten. Det är både en säng, men man kan också sätta i den andra delen. På det viset får hon vara med och kommer upp från golvet. Jag tar till och med den in i badrummet när jag duschar. För det är ju ett problem med så små bebisar, att man inte kan lägga ner dom nånstans.

 • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Love Isakson Svensén och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB