Startsida / Inlägg

Frustrerad

av Amanda Schulman

Det känns som om min rygg gått av. Jag har så ont i min rygg att det inte är riktigt klokt. Det är väl alla konstiga amningsställningar man hamnar i. Jag är liksom för lat för att göra det rätt. Speciellt på natten.

Har inte en enda muskel i hela ryggen. Jag kommer att börja träna, jag undrar bara när man kan det?

Jag är också trött på att jag har hamnat i ett sockerstinn som är out of control. Jag tycker inte att en kväll är värd att levas om inte jag får äta ett kilo godis och dricka läsk. Det började på bb och har fortsatt sedan dess. Nu vet jag inte hur jag ska sluta. FYI har jag har alltså fått tillbaka gravidmagen, men nu utan bebis i. Det går åt helt fel håll om man säger så.

Så det här är mitt brev till tomten. Jag önskar mig massage och ett redigt knäckande. Så pass att jag inte kommer att ha ont längre.

Och sedan önskar jag mig ett par tajta stretchjeans med hög midja så jag har nånstans att stoppa magen och som samtidigt kan stödja upp ryggen. Jag tänker mig att jeansmaterialt kan fungera lite som en gördel. Om någon har tips om var jag kan hitta såna så får ni gärna tipsa tomten här i kommentarsfältet.

Tack på förhand!

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Alex Rodriguez, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB