Startsida / Inlägg

En liten julklapp

av Amanda Schulman

Eftersom att jag och ni älskar Wakakuu och de älskar oss så frågade de om jag ville ge er förtur på rean. Och det vill jag ju. Jag har sneglat på en massa saker som jag funderar på att slå till på. Lite rea puttar i alla fall mig över kanten.

Så för er så är Vipkoden är VIPWAKASALE och gäller från och med 23 december klockan 21.00 fram till 23.59 på julafton då rean börjar för alla 00.00. Är inte det bra! Köp er något riktigt fint nu. Kanske en nyårsklänning,, nyårspumps, eller nyårströja!

 • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Love Isakson Svensén och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB