Startsida / Inlägg

Perfect days julmiddag

av Amanda Schulman

Jag har ju glömt att berätta om min första middag ute på lokal sedan jag fick Frances. Det hela var mycket underbart och jag åkte smidigt hem mellan drink hos Hannah och middag på Papa för att amma.

Jag hade köpt en hel kostym från Acne som jag älskar. Tänker att jag kan ha den istället för klänning när man ska gå på fin fest. Jag känner mig som en het karriärskvinna från ett glammigt åttiotal i den. Toppen är från Philip Lim, skorna från See by Chloé, väska från Balenciaga och rock från Day.

Cecilia och syster Amelia!

Hannah och ordning och reda på Perfect Day, Mikaela. Ingenting hos oss skulle fungera utan henne.

Johanna som har Lovely Life med Amelia och sitter på vårt kontor. Och Klara som är Hannahs svägerska och klipper vår podcast.

Titta, Jag med en drink på restaurang! I säkert en kvart glömde jag bort att jag var ansvarsfull och hade två barn. Det är härligt att få träffa en annan del av sig själv igen. Men sedan var det ännu härligare att komma hem till man och två barn. Jag älskade livet då!

 • Tjänstgörande redaktör: Ellinor Brenning, Elin Wieslander, Frida Westergård
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB