Startsida / Inlägg

Nu är det nog för det här året

av Amanda Schulman

Som jag myser och jular mig sista veckan innan jul. Jag blir galen i julen. Vill ha adventsljusstakar överallt och helst såna där ljusslingor runt alla möbler. Så blir det julafton och jag börjar redan bli trött på det. Juldagen försöker jag bara stå ut och på annandagen åker allt ner i källaren igen. Jag vill inte ens se en hyacint. Det är som om jag gjort slut med en gammal jobbig kille som fortfarande bor kvar. Jul ska bara bort.

Och så blev det. Så nu sitter jag här och njuter av vår öppna spis utan en enda tomte på. Härligt! Snart är det vår!

 • Tjänstgörande redaktör: Hanna Lindström
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB