Startsida / Inlägg

I väntan på gäster

av Amanda Schulman

Jag älskar verkligen att ha gäster på middag och har alltid gjort det. Om jag har ordentligt med tid samma dag och kan städa, handla mat, göra sig själv och hemmet fint och verkligen njuta av att laga maten så tror jag att det är en av de lyckligaste situationer jag kan vara i. Igår var kanske lite mer kaosartad, med två barn att ta hand om, men det var ändå härligt. Och deb bästa stunden av alla. Kvarten innan gästerna kommer, när man förhoppningsvis är färdig med allt och lugnet infaller sig. Man häller upp ett glas vin och sätter sig och väntar, blickar mot dörren – och njuter. Bästa stunden.

 • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB