Startsida / Inlägg

Helgen

av Amanda Schulman

Helgen har varit underbar. Vi börjar sakta men säkert landa i vår nya familjekonstellation. Vi har nu lite koll på hur barnen sover och kan bjuda hem vänner igen. Ta ett glas vin och njuta av god mat och vänner man saknat och ha vuxna samtal. Och också njuta fullt av barnen när de är vakna. Vår vagn blev snodd i vår port i fredags så har har inte kunnat gå ut med Frances. Det var ganska mysigt att det blev så. Och i lördags så var jag och Charlie på stan i några timmar, bara hon och jag och Alex var hemma med Frances. Det har ju blivit mycket så att han fokuserat på Charlie och jag på Frances så det var härligt att byta.

Nu börjar veckan igen. En vecka utan vagn, vi får se hur det går. Men det kommer jag inte att tänka på förrän imorgon. Nu ska jag sova. Godnatt!

  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB