Startsida / Inlägg

Mirakelkuren i bastun

av Amanda Schulman

Ni som har lyssnat på podden vet hur jag superbastar med mina produkter och vad det har gjort med mitt hår och min hy. Både min frisör och min hudtjej säger att jag aldrig haft så fint hår och så fin hy som nu. Det är helt otroligt vad som händer i bastun. Jag sitter först och blir varm och vid första duschen skrubbar jag ansiktet för att sätta på en av de bästa maskerna jag testat, Chanels Sublimage och så har jag även balsam i håret. Väl därinne skrubbar jag hela kroppen i värmen.

Ni fattar inte. Jag kommer ut ren och len som en baby. Otroligt är det! Nu tänker jag att jag måste utveckla en hel serie bastuprodukter med något otroligt märke. Stamcellskrämer kan gå och lägga sig. This is the shit!

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Emelie Perdomo
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB