Startsida / Inlägg

Som när man var liten

av Amanda Schulman

Det finns material och färger som triggar igång en nostalgi hos mig som jag nästan inte kan hantera. Dels så är det neon. Gärna plast i neonfärger. Sedan är det även skor i knallröd mocka. Det pirrar till i min mage bara jag tänker på det. Måste fråga mamma om vad det är för skor som jag en gång fick som såg ut så.

Och sedan är det lack. Och i fredags köpte jag, eller var det Amanda 7 år, ett par skor som framkallade pirret. Nu känner jag mig ännu mer som en liten flicka då jag köpt vårskor mitt i vintern. Nu tänker jag bara på ljudet på gruset under dessa skor och vårsolen mot mitt ansikte. Om två månader är vi där.

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Jennifer Snårbacka, Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB