Startsida / Inlägg

Skratta inte åt mig nu

av Amanda Schulman

Men jag gjorde ett litet ”bastutest” med min masker som jag hade hemma. Ni vet ju hur exalterad jag är om det här med maskerna i bastun och nu vill jag så gärna att ni ska prova. De flesta gym har väl en bastu och ni är ju där  flera gånger i veckan.

Hur som helst, här kommer mitt utlåtande!

MD Formulation  ++

Den här var nog den sämsta av dom här, men den var ändå godkänd. Den känns mycket lätt och kanske är superbra om man använder den mycket. Men den gav inte den riktigt underbara känslan av att ”något hade hänt”.

Decleor Hydra Floral ++++

En av mina favoriter. Den doftar ljuvligt och stramar åt samtidigt som den återfuktar.

Sensai  10 minutes relaxing mask +++

Den här masken tycker jag mycket om, men jag känner att jag lämnar den utanför bastun. Eftersom man ska ha den i tio minuter så är den perfekt att bara dra på några gånger i veckan utan att göra så stor affär av det. Typ när man plockar undan frukosten, borstar tänderna före läggning elle tar ett snabbt bad.

Chanel Sublimage masque +++++

Jag vet att den här är mycket dyrare än alla andra, men herregud. Denna mask är komplett. Om du skrubbar huden först och sitter med denna i bastun i en kvart eller mer så märker du verkligen skillnad. Känslan sitter till och med kvar morgonen efter. Otrolig.

Och när jag ändå skriver ett skönhetsinlägg så är det väldigt många som frågat om mirakelkrämen jag hade på foten som mystiskt nog fick blev jättetorr som jag berättade om i podden. Jag ger er:

 • Tjänstgörande redaktörer: Sandra Christensen, Alex Rodriguez och Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB