Startsida / Inlägg

Pms-jag hade glömt dig och hur elak du är

av Amanda Schulman

Fy fan. Det är som att någon vill bestraffa en för att man slapp pms i ett år och ge tillbaka dubbelt upp. Förra veckan vände jag upp och ner på halva världen innan jag förstod att det bara var en vanlig gammal hederlig pms.

På riktigt så tycker jag att vi kvinnor borde få kompensation för att vi måste stå ut med detta – en gång i månaden! Männen har ju fått så mycket mer betalt än vad vi fått i alla år så vi har dessutom lite att ta igen. Vad sägs om två dagar ledigt i månaden utan avdrag på lönen. Det känns rättvist tycker jag. Eller bara mer pengar så vi kan känna att det var värt det.

Var är Amanda? Hon är hemma med pmsen.

Vilken politiker ska jag prata med? Skriv en kommentar så använder jag listan!!!

 • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Emma Lindström och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB