Startsida / Inlägg

Finns det andra skönhetsjunkies därute?

av Amanda Schulman

Om svaret är ja så måste jag bara tipsa om en gammal favorit som jag provade i bastun igår. Jag har inte använt den på länge och blev så glad när jag hittade den så jag kunde testa den i bastun. Men den är också bra utanför. Jag brukade sova med den. Speciellt om jag varit på fest, eller flygit eller annan återhämtning. Supermasken kallar jag den. Ni hittar den HÄR!

Resten av kitet som jag hade i bastun igår!

Skärmavbild 2013-03-28 kl. 09.14.37
 • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Emma Lindström och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB