Startsida / Inlägg

Operation Sömn

av Amanda Schulman
Skärmavbild 2013-04-16 kl. 07.44.34

 

Det är först nu som jag förstår att Charlie var en liten dröm som vaknade en gång per natt vid sex månaders ålder. Frances vaknar fortfarande varannan timme! Ni som har det så vet att det finns nätter när man tror att man ska bli sinnessjuk…

Men nu jäklar, nu ska vi försöka göra något åt saken.

Eftersom hon äter väldigt mycket under natten så tänker jag att hon måste få mer mat under dagen och ersättningen verkar inte räcka. Efter att jag läste vad era bebisar äter så försöker vi nu sakta vänja in henne vid mat och välling. Gröt äter hon ju redan. Jag hoppas så att hon ska bli mättare.

Hon har hittills sovit i en halvmånessäng som sitter ihop med vår säng, men hon börjar bli för stor. Nu ska hon få sova i spjälsäng, kanske att hon får mer ro där. Men hon vänder sig till mage. Visst är det så att det inte är någon fara att sova på mage när de kan vända sig själva?????

Fler tips önskas såklart. puss på er

 • Tjänstgörande redaktör: Ellinor Brenning, Tobias Johannesson, Joel Holmgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB