Startsida / Inlägg

Ta chansen!

av Amanda Schulman

Vår gamla arbetsplats Mastiff har en underbar idé som nu ska förvekligas i ett pilotavsnitt. Läs vad de söker, kan mycket väl vara du!

Så här:

Det mesta var magiskt med Kronprinsessan Victorias och Prins Daniels bröllop. Men känslorna svallade som allra mest när Agnes & Björn Skifs framförde den underbara sången, ”When you tell the world your mine”, som var specialskriven till brudparet.

Men det är inte bara kungligheter som förunnas med denna möjlighet. Nu kan du också få hjälp av en känd svensk artist att framföra en specialskriven låt till någon du älskar, håller kär, vill tacka eller hylla. Vill du ha hjälp att göra ditt frieri till en oförglömlig upplevelse som överträffar allt? Eller vill du överraska din brud eller brudgum på ert bröllop? Eller du kanske har någon som funnits vid din sida när du haft det jobbigt? Ett farväl, ett avsked, en återförening eller någon annan livsavgörande situation där du vill ha hjälp att framföra något med hjälp av musikens kraft.

Hör av dig och berätta om detta, vem du är och vem du vill tillägna sången. Och berätta gärna om ni har en svensk artist eller låt som betyder något alldeles extra för dig eller den du vill överraska.

Det hela kommer att spelas in som ett pilotavsnitt till en svensk tv-kanal, men inte sändas på TV.

Skicka ett mail till info@perfectdaymedia.se. Skriv så utförligt du orkar och skicka gärna med bild på dig själv och gärna den du vill tillägna låten.

 • Tjänstgörande redaktörer: Kristina Jeppsson, Emma Lindström och Elvira Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB