Startsida / Inlägg

Det kanske inte är försent för mig ändå

av Amanda Schulman

Jag har alltid velat vara en dansare. Jag dansade hela min barndom, men nånstans i tonåren slutade jag. Jag saknar dansen varje dag och önskar så att jag var helt otroligt bra på det och dansade några gånger i veckan eller så. Jag försöker tvinga Pilates-Elin som är proffsdansare att ha lektioner i modern dans med mig, men hon kanske ser mig som ett svårt fall för det blir aldrig av.

Nu råkade jag se Ballet Beautiful drömde mig bort. Vad tror ni, kommer jag att göra det en gång och sen aldrig mer eller är det här början på ett liv med dans?

Skärmavbild 2013-04-28 kl. 20.56.08
 • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Nils Höglander och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB