Startsida / Inlägg

Jag har ont i mina fötter!

av Amanda Schulman

Det känns som att det kom ett tag efter graviditeten. Jag har ont i mina fötter. Speciellt om jag legat i soffan ett tag och ska gå upp. Då haltar jag. Det gör också ont när jag sträcker på ena foten. Den ena foten gör mer ont än den andra. Kan det vara något som kommit i kläm när jag vägde mer under graviditeten? Kan det vara hälsporre under foten? Vad är detta? Och inga tips på dödliga sjukdomar tack! Ni vet hur känslig jag är.

Skärmavbild 2013-05-23 kl. 20.24.14
 • Tjänstgörande redaktörer: Ellinor Brenning och Elin Wieslander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB