Startsida / Inlägg

Nu blir det hummer till frukost varje dag

av Anna Dabrowski


Jag köpte en otillagad hummer idag för att lära mig hur man gör när man kokar den. Jag tänkte att blir den god så kan jag koka många till frukost.

Ken frågade var den var fångad; den var svart så jag svarade Afrika…haha.. Jag fixade till den och när den var klar och tinat så provsmakade vi och…den smakade fantastiskt fint! Så nu är jag hummerexpert också.

  • Tjänstgörande sportredaktör: Jesper Thedéen
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB