Startsida / Inlägg

Jag är en gående av och på knapp för dårar

av Anna Dabrowski
Screen Shot 2014-06-19 at 09.46.10

Jag kliver ut på terrassen varje morgon och andas in somrig havsluft. Sträcker lite på mig och tänker att detta är ju helt magiskt. Det är som min favoritgata i Los Angeles – fullständigt Beverly Glen.

Min charm tilltalar inte alla och vissa människor älskar mig medan andra blir helt galna bara av att se mig. Det är som att jag är en gående knapp för dårar. Vissa ser mig och så börjar de gapa. Oftast handlar det hela inte om mig utan om att de kanske är sura på sin fru eller sig själva. Jag är liksom droppen som gör att de spyr ur sig all skit. Känns som att det varit en vecka full med sådana trevliga händelser faktiskt.

En kärring hade sagt till badvakten att hon får hudutslag för att jag badar med kläderna på. Men liksom kom och snacka med mig istället kärring. Ett av det sjukaste jag har hört. Jag var på gränsen till hudcancer och har speciella badkläder gjorda för bad. Precis sådana som man ofta ser barn i. Badvakten sa att kärringen är korkad. Kärringen är inte bara korkad utan har tydligen inget liv. Hur kan hon ens tro något sådant.

Kärringen behöver nog uppsöka en doktor för både koll av hud och hjärna. Solen är helt galet stark och ligger man och pressar med olja kan det bli så att man kokar och huden blir förstörd. Det är klorin i poolen som inte alla tål.

Att deras 6 åriga barn kissar i poolen framför allas ögon är tydligen inga problem.

Mig ska hon inte ge sig på för att hon är avundsjuk för att jag har en social dotter som pratar med alla vid poolen och delar ut kramar till höger och vänster. För mycket kärlek för den kalla kärringen tydligen.

I övrigt är det här med knappen bra för folk som gillar mig har förtroende för mig och jag får höra fantastiska historier, ibland ledsna historier men jag får folk att öppna upp sig på gott och ont.

Kanske något arv från Jesus.

Screen Shot 2014-06-19 at 09.46.38

 

 • Tjänstgörande sportredaktör: Jesper Thedéen
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB