Startsida / Inlägg

”17-åriga pojkars förhållanden handlar om 97% sex och 3% kärlek”

av Anna Dabrowski

Såg ett avsnitt av Dr Phil tidigare idag. Det handlade om tjejer i 15-års åldern som tror att de är vuxna. De tycker att pappa ska betala allt men, ”Han ska fan inte lägga sig i mitt liv och bestämma över mig! Han ska fan inte säga vem jag ska vara ihop med och inte vara ihop med!” Flickorna HATAR sina pappor för de är så elaka och bara bråkar med dem hela tiden. Tårar, tårar mera tårar, ”Min pappa bryr sig inte om mig, han vet inte vad kärlek är!” Tårar, tårar mera tårar.

Dr Phil försökte förklara att 15-åriga flickor inte ska ha pojkvänner som är två år äldre. Att 15-åriga flickor är barn som är för små för seriösa förhållanden som de tror ska vara livet ut för att ”pojkvännen” sa, ”I LOVE YOU”. Dr Phil sa att dessa pojkvänner bara vill ha sex till 97% och kärlek till 3%. Då blev det tårar, tårar mera tårar.

Dr Phil försökte förklara att man som barn går i skolan då det är ett barns jobb. Han försäkte förklara att man går i skolan och lever med sina föräldrar när man är ett barn för att man är ett barn. De här flickorna tror att det bara är att flytta hemifrån för då får man vara den vuxna kvinna de tror att de är. De här flickorna förstår inte att det är just kärlek som gör att de inte får göra som de vill. Att deras pappor älskar dem och bryr sig om dem men det har flickorna missat helt, ”Han lägger sig i för han vill förstöra mitt liv!”, är vad de tror att det handlar om.

Phil tog in en annan kvinna i studion. En 23-åring som också hatade sin pappa och han var ju så ond så hemsk. Hon sa att han sagt till henne att han önskade att hon var död. Pappan blev helt vansinnig och började gråta. Han sa att han aldrig ens skulle komma på tanken att tänka så. Sen fortsatte hon att dra den ena lögnen efter den andra.

Pappan sa att det värsta som kunde hända var att han fick ett samtal från polisen om att de hittat henne död för att hon prostituerat sig och farit illa. Då bröt kvinnan ihop och erkände att hon jobbar som prostituerad i Las Vegas för att man tjänar så bra pengar på bara en timma. Han blev helt chockad och sa att han betalade allt för henne hela tiden för att han inte ville att hon skulle göra dumheter. Men hon förklarade att hon är vuxen och gör som HON VILL. Varför skulle hon be sin pappa om lite pengar när hon kunde tjäna massor på bara en timma. Sedan erkände hon att hon lagt in sig på psyket men kände att det inte var hennes grej så hon skrev ut sig igen.

Ja jösses där fick Dr Phil att göra kan jag lova!

  • Tjänstgörande sportredaktör: Jesper Thedéen
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB