Startsida / Inlägg

Makrill i tomatsås

av Anna Dabrowski

Jag gillar tomat i olika former; tomatsoppa, tomatpuré och makrill i tomatsås. Den finaste makrillen i tomatsås finns i en liten rund burk som tyvärr är svår att få tag på nu för tiden. Frukosten blev makrill på knäckebröd. Ken tycker att det stinker och det får jag hålla med om.

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB