Startsida / Inlägg

De två bästa platserna att få se kändisar på i Las Vegas

av Anna Dabrowski

Många turister står utanför de hetaste nattklubbarna och väntar på att få se Justin Timberlake, Paris Hilton eller Britney Spears gå in. Men sannolikheten för att det ska hända är inte så stor. Nattklubbarna har speciella bakdörrar för stjärnorna och väl inne på nattklubben slussar vakterna in dom till ett avskilt VIP-rum. Det är klart att stjärnorna ibland även visar sig vid ett bord bland det vanliga folket men det är inte ofta. Ja ni fattar ju själva hur det slutar. Skrikande tjejer och folk som vill fotografera.

Om man har råd så är det bättre att boka bord på VIP-hyllan; då köper du in dig till stjärnorna och kan på ett naturligt sätt bli vän med stjärnan om det så bara är för några timmar. Men är det värt typ 10.000 dollar? I Vegas är det ingen idé att försöka glassa om man inte är redo för och har råd att hosta upp tusentals dollar för att få en sittplats på en nattklubb. 500 dollar är där det börjar; 500 dollar är för en flaska vin, då kan du ju själv förstå vad några flaskor vin, en flaska sprit och lite champagne kommer kosta. Men är man i Vegas och är ett gäng och alla vill lägga 500 dollar per skalle så kan man få en riktigt kul natt för dom pengarna.

Jag tycker att det är rätt jobbigt inne på nattklubbarna, trångt, allt handlar om pengar och servitriserna vill ha 500 dollar i dricks bara för att öppna en flaska skumpa. Det är SÅ mycket roligare att gå omkring på strippen mellan hotellen och ta en drink här och en där. Det är livemusik överallt och man träffar glada människor som vill festa och inte visa vad de har i brallan.

Om man vill se kändisar så ska man istället ta en promenad inne på The Forum Shops at Caesar´s. Många kändisar har inte ens med sig bagage till Vegas då de går ut och handlar det de vill ha och behöver. Lyxbutikerna som Dior, LV och Gucci är bra ställen att se en stjärna på. Brad Pitt, Madonna, Paris Hilton, Ben Stiller, Michael Jordan och Jay Leno är bara några av dom som gillar att handla på The Forum Shops.

Men det allra bästa stället att se kändisar på är pokerrummen inne på de lyxigaste hotellen. Där det spelas High Stakes poker finns stjärnorna som gillar poker. Inne på Bellagio ses ofta stora Hollywood stjärnor och artister spela. Allt från Tiger Woods till Bill Gates kan ses på de här borden.

http://cdn.buzznet.com/media-cdn/jj1/headlines/2008/07/matt-damon-ben-affleck-poker.jpg

Under Poker-VM på RIO varje sommar deltar stjärnor som Matt Damon, Ben Afflek och Jason Alexander m.fl. och självklart alla kända pokerstjärnor.

Stjärnorna älskar att ha kul i Las Vegas och det är inget konstigt med det – LAS VEGAS ÄGER! Flört

  • Tjänstgörande sportredaktör: Johan Lundin
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB