Startsida / Inlägg

Ostron

av Anna Dabrowski
200906061332.jpg

Ett ostron på 100 gram ser faktiskt läskigt ut men vad gör det när de är fantastiskt fina. Jag har en egen kniv och öppnar dom själv. Det är en man som jobbar på Östermalmshallen som har lärt mig hur man gör och gav mig en speciell kniv i present. Jag köpte så många ostron så han tyckte att det var bättre att jag lärde mig så att jag inte behövde springa hem och äta upp dom direkt efter att han hade öppnat dom. Öppnade ostron ska ätas senast 45 minuter efter att de har öppnats. Här finns dom i en affär som också säljer färska humrar, blåa krabbor och annat godis.

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB