Startsida / Inlägg

Kobe Beef sashimi och chokladdoppade jordgubbar

av Anna Dabrowski

Igår började kvällen hos Johan som bor i en svit på Bellagio. Champagne och jordgubbar doppade i choklad bjöds Ken och jag på i den vackra sviten. Sedan åkte vi limo till Palazzo.

20100701847.jpg

Ingen lång resa men stilig.

20100701851.jpg

Vi åt middag på en restaurang som heter CUT.

Las Vegas Restaurants

CUT by Wolfgang Puck at Palazzo

CUT Las Vegas features prime Nebraska corn-fed and Japanese Waygu beef, house-made sauces, and a series of unusual but complementary side dishes, presented with obvious attention to detail (The New York Times called the food ”rich prime beef, beautifully prepared”). With a considerable wine list and a sense of Puck’s culinary creativity that extends to its desserts (broiled lemon pound cake, for example), CUT is a genuinely innovative upscale steakhouse. Luxury hotel designer ABA designed the restaurant and bar, which overlook the Shoppes at The Palazzo.

20100701862.jpg

Den här Kobe Beef sashimin som är på fotot ovan har jag ätit flera gånger och även igår då den är så god så att man nästan svimmar.

20100701861.jpg

Trevligt sällskap och jättegod mat och mera skumpa och mera…

20100702866.jpg

…sambuca..

Fortsättning följer..

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB