Startsida / Inlägg

Sara Lumholdt tände till men på vad egentligen?

av Anna Dabrowski

Det var en intressant afton igår måste jag säga. Jag gick och hälsade på Pontus VargPunkPrint. Vi gick ner på Stureplan och åt framåt sen eftermiddag. Vid klockan 5 började vi dricka lite Corona och jag drack även kaffe.

Ola Brising kom och mötte upp oss och vi gick på en UGG fest. Tyvärr så var det svårt att se alla fina skor under modevisningen då scenen var låg och alla stod upp och kollade. Generösa UGG bjöd förutom på mycket gott bubbel på ett par jättefina och sköna UGG tofflor. Perfekt att ha och mysa i här i kalla Svedala.

Sedan gick vi till Ambassadeur och njöt lite av Christos Masters efterfest. Min vän Johnny Axelsson kom på tredje plats i tävlingen och var på strålande glatt humör.

Plötsligt hör jag Meral Tasbas säga till min vän Jonas Hessman, ”Kan du be Anna Dabrowski att gå härifrån?” Jag säger till Jonas, ”Kan du säga till Meral att vi är jättebra vänner?!” Jonas säger till Meral att vi är jättebra vänner. Meral säger, ”Är ni jättebra vänner? Är ni det?” Ja säger Jonas varpå Meral svarade, ”Då går jag härifrån.” Jag tar tag i Meral och säger, ”Du behöver inte gå härifrån, jag vill dig inget illa.” Meral och jag börjar prata och inser att kylan mellan oss inte har med oss att göra utan är skapad utav folk som vill att vi ska vara ovänner.

Ett långt samtal senare vet vi båda sanningen och vem det är som är psyko och det är inte vi två. Meral och jag är vänner. Spelar ingen roll vad folk tror då vi vet vad som är sant.

Sara Lumholdt kommer fram till Meral och vi tre börjar prata. Sara visar upp gigantiska ärr på sina smalben och berättar att hon blev skadad under ”Fångarna på Fortet”. Jag säger till henne att det inte är okej och att hon borde kräva någon form av skadeersättning från Jarowskij som producerar programmet.

Meral tycker att Sara ska kräva 2 miljoner. Sara säger att hon inte vill bråka med Jarowskij för hon vill ha jobb på TV4. Jag talar om för henne att det inte spelar någon roll om hon blir ovän med Jarowskij då det det finns andra produktionsbolag. Sara blir arg och börjar tala om för oss att hon inte är någon mediahora, att hon sålde 5 miljoner skivor med A-teens och vet vad som är bra för henne och inte.

Jag talar om för henne att jag jobbade som Platschef på RIKET för olika länder och att säkerheten för deltagarna på tävlingarna är det viktigaste av allt. Jag talade om för henne att hennes skador från Fortet inte är okej och att det är ett bevis på att det är ett dåligt tävlingsteam som inte har koll på säkerheten.

Sara klarade inte av att Meral och jag tycker att hon inte ska vara rädd för att säga till Jarowskij att hennes skador inte är okej. Sara säger, ”Att du hade ett sådant jobb på Jarowskij bevisar att du är en mediahora.” Meral och jag kollade på varandra och frågade Sara varför hon var så arg. I Saras värld verkade hon tro att vi hade attackerat henne på något vis.

Sara sa att skadorna på fortet var värt att få då hon fick två helsidor i Expressen och Aftonbladet och det är bra för henne då hon ska släppa en ny platta. Vi bara kollade på henne och försökte lugna Sara som anklagade oss för att ha sagt att hon är mediahora och annat..

Vi bara, ”Men vi har inte sagt något dumt till dig, det var ju du som sa att du inte vill bråka med Jarowskij för du vill ha jobb på TV4.” ”Det har jag aldrig sagt!”, sa Sara och förnekade allt hon hade sagt..

Det blev väldigt konstigt och en arg Sara lämnade oss…helt ovetande om hur pinsamt hon hade uppfört sig..

Som sagt…det var en intressant afton..

  • Tjänstgörande sportredaktör: Jesper Thedéen
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB