Startsida / Inlägg

Hugo Rosas körde om mig på prispallen

av Anna Dabrowski
20101127025531.jpg

Igår var det final i drinktävlingen. Jag fick mest jubel och ser det som den bästa vinsten men Hugo Rosas drink gick om mig och han vann, Hugo fyllde även 21 år igår så det blev dubbelt grattis till honom. Jag fick jättefina priser och en goodiebäg full av enormt fina grejer. Mer bloggande om det kommer lite senare. Tills dess kan ni läsa en intervju med mig som Spotlife har gjort:

Most Wanted 25/11 2010 – Anna Dabrowski

MOST WANTED - Anna Dabrowski Spotlife Most Wanted

25:e November 2010

Anna Dabrowski

Du är Spotlifes

MOST WANTED

 

Panelens motivering:

Anna Dabrowski som skriver bloggen ”Vilse i Vegas” på aftonbladet.se är knappast Vilse i Vegas, för där trivs hon som fisken i vatten, ”allt annat är svintråkigt”. Anna är en tjej med skinn på näsan som inte räds för att uttrycka sina åsikter. Antingen älskar eller hatar man henne, och det är precis som hon vill ha det. Hon vill gärna starta debatt och det brukar hon vara bra på! Fredag 26 november får vi se om hon är lika bra på att blanda drinkar…för då möter hon Shire Raghe, Hugo Rosas, Emma Thorsell och Martin Johansson i närkamp då den stora finalen av Pure Green Vodkas bloggdrinktävlingsfinal hålls på PURE.

Nu på fredag är du med i Pure Green Vodkas bloggdrinktävling, hur har du laddat och vilka trumfkort har du i skjortärmen?
– Min drink heter Polskt Puder…då gäller det att följa temat och klä sig som ett polskt L… hahaha… Min drink är riktigt god på riktigt och innehåller inget socker. Socker är helt värdelöst onyttigt. Jag ska hålla mig nykter tills efter finalen så att inget går snett sedan har jag givit en annan finalist ett ”gott råd” haha… ”Lägg kanel i din drink, den kommer att bli mycket godare då!”, sa jag. Hehehe

Berätta lite om din drink?
– Min drink innehåller mycket antioxidanter som skyddar våra celler. Granatäppeljuice som drinken är baserad på är lite sur och då blir inte drinken för söt. Det är en fin balans mellan sött och surt. Det söta i min drink kommer från ekologiska hallon och en bit banan. Men det bästa med den är det Polska Pudret som innehåller ginseng och gör att den som dricker drinken regelbundet…haha…kommer att få bättre koncentration och mer energi och på så sett orka prestera mer på jobbet, i skolan och i sängen.

Jag hörde att du kan titulera dig chefredaktör från och med 1 december?
– Ja jag har fått jobb på ett nytt bolag inom spelindustrin. Vad det är för bolag kommer att visa sig inom snar framtid.

AnnaTavlaVad mer är du aktuell med?
– Jag har bott i Las Vegas sedan 2008, därifrån bloggar jag om mitt liv i Las Vegas; om södra Kalifornien (Hollywood); resor runt om i USA. Min blogg är lite av en reseblogg och jag visar och berättar för folk om Vegas, Disney World, Hollywood, Chicago och så vidare. Jag får mail ibland från folk som inte kan resa på grund av sjukdom som tackar mig för att jag visar dem världen på ett kul och bra sätt… Det är sådana email som gör att det är värt att skriva min blogg även om det skulle vara för bara en person. Jag ska fortsätta med det men sedan har jag lite andra hemliga projekt i rullning… Vad det är visar sig också inom inte allt för lång framtid. Jag målar nya tavlor också och planerar att ha vernissage i Gamla Stan i Stockholm nästa år när det har blivit varmt ute. Sedan så börjar jag bli riktigt duktig på poker.

Vilka bloggar följer du själv?
– Jag är en person som gillar att lära mig nya saker vilket gör att jag inte är ett dugg intresserad av alla tusentals modebloggar…och nästan alla bloggar idag handlar bara om vad folk har på sig och inte har på sig. Jag lever ett liv i lyx, jag har svindyra kläder och jag bor på helt makalösa hotell…men jag skriver inte om vad saker kostar eller vad det är för märke på mina kläder. Jag tycker att den sortens bloggande tyder på ett hävdelsebehov. Ingen med stil och klass skulle hålla på så. Sedan hatar jag när folk ser ner på andra. Det är ingen status att ha en dyr väska. Det är status att behandla andra människor väl och uppföra sig artigt. Därför är det svårt för mig att finna bloggar som tillfredställer mig. Sedan är de flesta bloggar riktigt tråkiga och dåliga…helt ointressanta. Jag har inga favoritbloggar utan jag hittar personer som lever intressanta liv och då brukar jag läsa deras bloggar ett tag och fråga frågor till dem. Det kan vara en svensk som jobbar i Amerikanska armén, det kan vara transexuell person i Frankrike och så vidare. Jag skulle vilja att min vän Glenn Hysén skulle ha en blogg då skulle jag läsa den varje dag för han är svinrolig. Anders S Nilssons blogg läser jag ibland, han är en väldigt duktig person som jag försöker lära lite av när det gäller skrivande.

Vad kan vi läsa mer om i din blogg i vinter?
– Jag hittar väl nya grejer att tycka si eller så om. Jag älskar att få folk att tänka och diskutera och det gör ju självklart att det finns de som tycker att jag är helt beng i bollen haha… Jag är en person som man älskar eller hatar och jag vill ha det så. Det gör att det alltid blir en debatt och det tycker jag om. Det är kul med diskussioner. Jag kommer att jobba utomlands så snart blir det härliga värmande bilder på min blogg igen. Och sedan ska jag som vanligt få läsarna att skratta lite ibland, det är alltid bra med lite humor mellan varven.

Varför vill du inte bo i Sverige?
– Jag tycker att Sverige är ett vackert land och folk får gärna bo här men jag tänker inte göra det. Jag vill bo i värme. Jag tycker att folk i Sverige är sura och tråkiga. I USA kan man prata med vem man vill var man vill, folk ler och ger varandra komplimanger på gatan. Visst det är ytligt men det gör dagen gladare och trevligare. När man har bott i Vegas så länge som jag har gjort så blir man miljöskadad. Jag tycker ju att allt annat blir svintråkigt. Där har jag världens bästa shower, artister, hotell, restauranger osv…så kommer man hem till Stureplan och bara känner att vad fan är det här? Jag har fått andra perspektiv på saker…det är svårt för mig att förstå att det finns folk som tror att livet handlar om att komma in på Hell´s Kitchen. Jag saknar inte Sverige när jag är i Vegas. Jag saknar min familj och mina underbara älskade vänner men mer än så är det inte.

Jag vet att Se & Hör skrev i höstas att du stryker din sambo Ken Lennaárds kalsonger?
– Japp och Gudrun Schyman jublar! Haha men seriöst det stämmer bra det. Han sitter mycket i sitt arbete och jag tycker att det är viktigt att han ska sitta skönt. Jag älskar honom och njuter av att göra saker för honom. Den 30:e november har vi varit tillsammans i fem år och vi är fortfarande som nykära. Nyckeln till det är att vi verkligen tar hand om varandra. Vi pussas och kramas jämt.

  • Tjänstgörande sportredaktör: Jesper Thedéen
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB