Startsida / Inlägg

Jag läser energier

av Anna Dabrowski

När jag jobbade med ett barnprogram på Strix Television för några år sedan så träffade jag dagligen på producenten från ”Baren” som jag var med i. ”Kimma” kallas han och är en väldigt duktig och varm person. Han kramade mig en dag, skrattade lite och sa, ”Du är ju förfan en verbal sadist!” ”Ja men bara mot dumma människor.”, svarade jag. ”Det vet jag.”, svarade Kimma. Sedan visade han mig ett avsnitt av ”Baren” som de använder när de säljer programmet till andra länder. Ett avsnitt där jag är from som ett lamm. ”Har du sett en sådan lugn och snäll tjej någon gång?, undrade Kimma. ”Nej det har jag faktiskt inte.”, svarade jag.

Folk får tycka vad de vill om dokusåpor. Jag har varit med i tre. Tackat nej till två till så det kunde ha varit fem. Anledningen till att jag tackade nej var att jag utbildade mig inom TV-produktion och Journalistik och fick göra ett val under några år. Valet att jobba seriöst med TV-produktioner och tidningar. Jag har bl.a. arbetat med Fredrik och Filips program och varit Location Manager för utländska inspelningar av ”RIKET”.

Detta har gjort att jag har träffat en miljard människor. Jag har varit med och castat deltagare. Jag har träffat elaka, snälla, beräknande, psykfall, naiva o.s.v. Idag läser jag en person efter en blick och ser den människans liv framför mig. Jag känner personens energier och vet på bara några sekunder vad personen är för typ. Detta är som ni förstår något som jag tar med mig till pokerbordet. Det bästa jag vet när jag spelar live, det är när jag får utlopp för min sadism mot en elak person som tror att jag är dum i huvudet bara för att jag är blond och tjej.

Som en gång på Caesars Palace när jag satt och spelade Texas Holdem. Ett bord med bara killar. När jag skulle ta min plats så log alla utom en som kollade på mig och suckade. Den här killen som suckade var jag då tvungen att spana in. Jag insåg ganska snabbt att han var en idiot som satt och bluffade i mer eller mindre varje hand.

Han var otrevlig så honom var jag tvungen att försöka sätta dit. Var bara tvungen att vänta på rätt tillfälle. Så fick jag Ess-Dam på handen. Floppen kom Ess-Dam-4. Jag knackade och den suckande mannen höjde med 100 dollar. Jag var den enda som synade. Det kom ännu en Dam på turn. Suck-mannen tog en stack på måfå och höjde med 67 dollar. Jag synade.

”ÄR DU DUM I HUVUDET!?”, vrålade suckmannen. De övriga killarna runt bordet satt och glodde på mig med stora ögon. Jag kände på mig att de bara önskade att suckmannen skulle få. ”Nej det är jag faktiskt inte.”, svarade jag. Det kom en Knekt på Rivern. Suckmannen sa All in. Jag hade bara 57 dollar framför mig så det var vad jag tjångade in. Han slängde upp Knekt-5. Jag visade min hand och när han fick syn på den så kokade han över fullständigt och jag trodde att han skulle slå mig. Tur att det fanns Italienska gentlemen vid bordet som sa till honom att lugna ner sig.

Jag spelade ut suckmannen i tre händer till. På exakt samma sätt hahaha…vissa lär sig aldrig. De andra killarna runt bordet jublade och när Ken sedan kom dit så sa en Italienare, ”Henne behöver du inte oroa dig för!”.

  • Tjänstgörande sportredaktör: Jesper Thedéen
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB