Startsida / Inlägg

Do it och tacka mig sedan!

av Anna Dabrowski
09032011227.jpg

Jag hade en fantastiskt trevlig födelsedag som började med frulle på Wynn. Tyvärr så var snubben bakom kakdisken lika generös som Joakim von Anka och vägrade ge mig glass. ”It is only for the lunch!” Coca Cola fick jag i alla fall Flört

10032011244.jpg

Min man är bäst och tog med mig till Paris där det blev lunch på uteserveringen. Utsikten där är härlig då man ser fontänshowen på Bellagio. Klippet nedan visar en av fontänshowerna och man ser även Cosmopolitan under dess uppbyggnad.

10032011255.jpg

Det är bautatrevligt att fylla år i USA då man blir bjuden på godsaker överallt.

10032011242.jpg

Efter lunchen promenerade vi genom Forum Shops på Caesar´s Palace och hamnade till slut på restaurang CUT inne på Palazzo. Jag åt Kobe Beef sashimi i två omgångar för den rätten är så god så jag svimmar. Det är verkligen ett måste i Vegas, gå till CUT, beställ in sashimin och tacka mig sedan för en smakupplevelse som du aldrig kommer att glömma.

464e890e77f496d8.jpg

Sedan roade vi oss i olika barer och jag kom hem väldigt glad och barfora Glad

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB