Startsida / Inlägg

Pappa betalar!

av Anna Dabrowski
Blir det ingen golf idag heller?

Sitter och tar det lite lugnt i min vagga. Det blåser ute och himlen är ganska grå. Det betyder att mamma kommer smita från golfen idag igen. Jag tror att det egentligen handlar om att hon är rädd för att jag ska vinna över henne igen.

Igår började dagen lite märkligt. Verkar som att min påkläderska tror att det är okej att sätta på mig två olika strumpor för att jag bara ska sova. Men jag märker allt och räknar med att det var första och sista gången som min dag började så.

Mamma detta är inte okej!

Sedan blev det bättre 🙂 Vi åkte till en affär där mamma satte mig i olika stolar. Då jag vet vad jag vill så tackade jag först nej till en hel del men sedan hamnade min rumpa i en fotölj som fick den att sväva på moln. Här kände jag att det var kvalitét. Jag vred även huvudet mot ryggstödet och undersökte materialet med min näsa som har öga för snutte och mjukhet. Jag sken upp som en sol 🙂

Den här tar jag… Pappa betalar!

Hörde något om att mamma inte gillade färgen så hon fixade en färgglad.

 • Tjänstgörande sportredaktör: Jesper Thedéen
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB