Startsida / Inlägg

Snabbare än Usain Bolt

av Anna Dabrowski
8,1 kg kärlek, 66 cm och bästis med Alfåns, alla kaniner som man kan dra i öronen och Mickey Mouse.

Det var jättenära att jag fick åka till Madrid idag. Mamma pratade om att vi skulle åka bil, många mil i samma bil. Vi skulle spela poker och promenera omkring på ståtliga gator och torg… Det pirrade i min mage och jag väntade redo i min adidasoverall som är snabbare än Usain Bolt. Men plötsligt satt jag istället i vagnen under en regnig himmel. Vad hände?

Jag blev sur och gjorde som mamma brukar göra när hon inte får som hon vill; jag gick och la mig.

”Mama are you talking to me?”
 • Tjänstgörande sportredaktör: Adam Borg
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB