Startsida / Inlägg

Ken signade inte upp för en XXL fru

av Anna Dabrowski
Igår fick jag håret renoverat.

För någon vecka sedan kollade jag på kort på mig själv och tänkte, ”Är det så här jag ser ut.” Först var jag gravid och sedan har jag liksom inte haft tid för att titta mig i spegeln.

Natten till igår drömde jag att jag var gravid igen. Just nu känns det som att det räcker med en ”galning” hemma. Men vi vill ha fler barn och jag hoppas på att jag orkar vara gravid fler än en gång till. Men jag tror att det är viktigt att få ordning på sig själv först. Jag behöver gå ner några kilon och känna mig stark i kropp och själ.

Jag skulle må så dåligt om jag inte tog hand om mig och blev gravid när magen redan hänger utanför brallan. Inget kul att känna sig som en sunkig städerska som springer omkring med pannband, t-shirt i XXL och mjukisbyxor. Och det var ju inte det Ken signade up for heller 😉 Jag har M så det ser lovande ut faktiskt.

Nu dags för lite mysfrukost med extra mycket kärlek.

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Patric Hamsch
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB