Startsida / Inlägg

Visste inte att han spelar poker

av Anna Dabrowski

En av de absolut stundtals otrevligaste kommentarerna på min blogg har kommit från en ”Rosjon”. Ibland har han varit trevlig med det måste jag tillägga.

Det roliga är att jag aldrig har förstått/vetat att det är en som spelar poker.

Nu är det ju ingen ordning här när det gäller kommentarer så det var inte igår som han skrev här. Men i alla fall så visade det sig på Malta att det fanns en ”Rosjon” där på frullen. Jag tittade på honom vid flera tillfällen med försök om ögonkontakt men det gick inte.

Visst hade jag kunnat googla på nicken tidigare och sett hur en riktig Såsse ser ut men jag har väl inte varit tillräckligt intresserad. Så många där ute i cyberrymden som skriver och tycker så mycket bakom skärmen.

Hade jag varit ”Rosjon” så hade jag gått fram till mig och presenterat mig själv.

Men i alla fall så var det kul att se hur han ser ut.

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB