Startsida / Inlägg

Svenska Spel är inte seriösa

av Anna Dabrowski

Dagarna flyter på in i varandra känns det som. Är det söndag eller tisdag spelar liksom ingen roll. Mycket att göra. I helgen slutade Ken på 13:e plats i en stor pokerturnering i Marbella. Nu har han slutat på 11:e plats två gånger och på 13:e i de senaste turneringarna. Dags att han får lite flyt nu då next time så att han kommer över bron till finalbordet.

I morgon är det Midsommar. En dag som vi inte har firat riktigt de senaste åren. Kanske ger vi oss ut på en tur till Svenska Kyrkan i morgon där ett traditionellt firande väntar. Det är fint att fira livet men sedan vänder det igen och dagarna går mot mörkare tider. Jag får lite ångest av det. Midsommar borde vara i augusti och inte veckan efter att sommarlovet börjat. Då är det lättare att låtsas att Midsommar inte finns och fira sedan när man känner att det är okej att ljuset försvinner snabbare.

Vi älskar att bada!
Vi älskar att bada!

 

Screen Shot 2014-06-19 at 09.46.38

Märks på Facebook och andra forum att politik är ett hett ämne i Sverige. Allt för många tycker tyvärr massa saker utan att ha tagit reda på fakta och sprider massa skit.

Mycket snack om allt som är rasistiskt hela tiden med helt obefogat. En kille skriver att han blev rånad av en kille från Rumänien som utgav sig för att vara Italienare. PANG! så var både ”Italienaren” och mobilen borta. Killen som blev rånad är Italienare och hörde att tjuven var från Rumänien. Genast blev bl.a. jag kallad för rasist för att jag sa att det som händer på våra gator är helt oaccepterat. I mina ögon är allt för många svenskar naiva och för många invandrare missbrukar ordet rasist för att få som de vill. Kommer inte in på krogen så skriker de, ”RASIST!”. Vad ska svensken som inte kommer in på krogen skrika?

Det har blivit löjligt. Folk skriver att de gillar olika MEN det gäller tydligen bara om man tycker LIKA. Folk tar bort folk från FB p.g.a delade åsikter. Personligen så är jag helt säker på att det är farligt att försöka tysta ett parti då det är ett hot mot demokratin. I en demokrati måste alla få säga vad de tycker för annars är det inte en demokrati. Jag vänder inte ryggen till någon som inte tycker som jag utan väljer istället att lyssna för att jag är intresserad av vad alla har att säga.

Uppenbarligen så har Sverige stora samhällsproblem. Något jag redan påpekade i programmet Debatt på SVT för fyra år sedan. Jag sa att Sverige har en åt helvete idiotisk invandringspolitik som Sossarna skapat och att de brinnande förorterna är en konsekvens av den. Jag sa att vi måste lägga resurser i de brinnande förorterna för annars kommer det bli inbördeskrig. Jag som ville sätta stop och att det inte skulle gå så långt som det har gjort idag blev kallad för Hitler. Jag som ville att vi skulle hjälpa folk blev kallad för Hitler?!? Helt obegripligt.

Man kan inte bara ta in tusentals invandrare i ett land och sedan inte ta hand om dem och inte hjälpa dem ut i samhället. Det blir kaos.  Man måste ta hand om de som redan är i Sverige innan man kan ta in fler.

Hela samhället är upp och ner.

Om våra politiker inte hade varit så jädrans fega så hade inte folk blivit provocerade till att visa sitt missnöje genom att rösta på SD.

När våra politiker tror att de kan sopa problem under mattan så provocerar de befolkningen. Fattar de inte det.

Själv sitter jag och väntar på att allt som har med monopol i Sverige ska dra åt helvete. När ska jag få köpa en starköl i kiosken till min man?

Här är en artikel som jag har skrivit om spelmonopolet och Svenska Spel:

http://www.casinonyhet.com/darfor-ar-svenska-spel-oseriosa/

 • Tjänstgörande sportredaktör: Jesper Thedéen
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB