Beautifulones

en blogg skriven av Annika Marklund

Startsida / Inlägg

Förtjusta förmiddagsfniss.

av Annika Marklund
Bild 1222.jpg Bild 1232.jpg

Gooooodmorgon!

Ja, eller förmiddag, då. Jag skrev krönika tills sent sent sent (eller tidigt tidigt tidigt, beroende på hur man ser det), så det blev ingen Juno för mig. Men det blev en krönika, och det är mer än vad jag vågade hoppas på. Satt i flera timmar, då menar jag många timmar, och det enda jag lyckades få ur mig var ren skit. Verkligen. När klockan började närma sig ett gav jag upp, raderade jag allt och började om. Helt ny ingång, helt annan ton. Och vet ni? Den blev faktiskt ganska kul. Så jag var värd att få sova till halv tio, och ligga kvar i sängen till elva. Värd att vara på oförskämt bra humör.

(Min redaktör skrev att hon ”fnissade förtjust” när hon läste krönikan. Det tycker jag var ett fint beröm.)

Nu gick kärleken till jobbet och jag ska göra lite nytta. Flyttnytta. Men först: göttig frukost! Jag tänker: pannkakor.

 • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Love Isakson Svensén och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB