Beautifulones

en blogg skriven av Annika Marklund

Startsida / Inlägg

Tack, SL.

av Annika Marklund

window.jpg

Åh, tack för alla fina filmtips i inlägget här nedanför. Keep’em coming!

Idag har jag varit ute och klappat på mitt hus (och diskuterat kökshyllor, gardinstänger, diskmaskin och torkskåp med våra fantastiska hantverkare).

Eftersom jag varken har körkort eller bil tog jag, som vanligt, pendektåg och buss hela vägen. Jag lämnade lägenheten på Kungsholmen halv nio imorse, var framme vid huset strax efter ett.

Tack så hemskt mycket, SL, för att ni fixade så att en resa på en timme och tjugo minuter istället tog fyra timmar – varav jag fick sitta på en istäckt perronbänk och vänta i två. Verkligen. Tack. Tack för att ni gör min motivation att äntligen klara uppkörningen så oerhört mycket starkare.

Nu ska jag få i mig något att äta och sedan skriva en krönika. Om jag blir klar med den i hyfsad tid får jag, som belöning, krypa upp i soffan och se Juno på dvd. Vi får se hur det går – jag har fortfarande inte bestämt mig för vad jag ska skriva om.

(Om ni skulle sätta er och skriva en krönika exakt nu – vad skulle den handla om? Vad går ni runt och funderar på? Jag är nyfiken! Och lovar att inte sno era idéer – åtminstone inte utan att fråga först… Tihi.)

Kramar, fina ni.

 • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB