Beautifulones

en blogg skriven av Annika Marklund

Startsida / Inlägg

In the end, we all have to wake up.

av Annika Marklund

Jag vill skriva något om hur makalös Avatar är. Men alla ord känns så… fjuttiga.
Så jag nöjer mig med att säga att ni som inte gått och sett den (i 3D), gå och se den (i 3D). Gör det bara.

Och så en fråga: finns det någon som sett den och inte tyckte om den? I så fall: hur är det möjligt?

Nu måste jag sova. Tidigt tåg ut till huset imorgon. Det börjar dra ihop sig för flytt. Iiiiih.

 

Uppdatering: Men tusan! Det verkar som att flera av er inte tyckte om filmen. Själv hade jag inga förväntningar alls, och blev alldeles tagen – trots klichéer (jag är ganska förlåtande när det kommer till klichéer, faktiskt).

Åh, det känns tråkigt. Jag önskar ju att ni fått en lika märkvärdig upplevelse som jag. Så jag vill gärna lägga till en del till frågan: Kan ni inte tipsa om en annan film som ni fick en sådan där åh-herregud-låt-den-inte-ta-slut-upplevelse av? Det vore fint med lite härliga filmtips i kommentarfältet, tycker jag.

 • Tjänstgörande redaktörer: Fredrik Palmqvist och Matilda Andersson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB