Beautifulones

en blogg skriven av Annika Marklund

Startsida / Inlägg

Om shorts och så.

av Annika Marklund
a4.jpg

Dagens hemmaoutfit.

(Men okej då, gårdagens, nu ska vi inte vara kinkiga.)

Ikväll har jag mina nya jeansshorts på mig. Jag köpte dem i en galleria i (utanför?) Eskilstuna idag, på väg till halkbanan. Jag tyckte att de satt fint i butiken, men nu när jag sitter ner känns de lite tajta i låren. De flesta shorts gör det på mig. Förstår inte riktigt hur tunna ben de tror att folk har. Måste man vara Elin Kling för att få ha jeansshorts på sig?

De är fina i alla fall, shortsen. Somriga.

Men jag föredrar nog brallorna på bilden. De är svårslagna.

Klart slut modebloggstjut! Aaoooooo!

 • Tjänstgörande redaktörer: Fredrik Palmqvist och Matilda Andersson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB