Beautifulones

en blogg skriven av Annika Marklund

Startsida / Inlägg

Om att vara en know-it-all, och om Constance som längtar bort.

av Annika Marklund

-1.png

-2.png

Om man tycker om det jag skriver så har man, från och med den här veckan, dubbla anledningar att köpa Sofis mode.

En sida har blivit två sidor.

Utöver mina krönikor skriver jag nu också något jag kallar stilporträtt: små intervjuer, berättelser, nedslag i människor liv. Ibland kommer de att handla mer om mode, ibland mindre.

Ni kommer att få träffa tjejer (och kanske en och annan kille) från Newport Beach, Kiev, Toronto, Taipei, Bukarest, Hannover, Milano, Braniewo, Ørnes, San Diego, Sankt Petersburg, Detroit, Paris – ja, ni fattar.

Först ut är Constance Phillips från Bristol.

Jag hoppas verkligen att det nya formatet faller er i smaken – idén är min egen, och jag är så himla glad att Sofis mode nappade. Texterna är fantastiskt roliga och givande att skriva, jag älskar att intervjua människor, leta och lirka efter de där svaren som gör att det känns som att man faktiskt känner personen litegrann. (Fast vissa av dem jag intervjuar hade jag helst velat skriva åtminstone en kortroman om.)

Och så blir det ju så fint med bilderna – sidorna blir liksom som små karameller. Med citronsmak.

(Just det. Veckans krönika handlar om att vara en jävla besserwisser.)

 • Tjänstgörande redaktörer: Fredrik Palmqvist och Matilda Andersson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB